Går du rundt med en instruktør i maven? 

Kangoo Power™Instruktør uddannelse – 2022  

Rundforbi Svømmehal, Egebækvej 118, 2850 Nærum

Så er muligheden der nu for at realisere dine drømme. I dag, der er 30 Kangoo Power™ instruktører i Denmark. Kontakt os og få en god snak om dine muligheder for en fremtid som Kangoo Jumps® instruktør.

Tilmelding til d.  på email kangoojumpsdenmark@gmail.com med et kort præsentation, dine kvalifikationer (fitness). 

SPØRGSMÅL OG SVAR OMKRING UDDANNELSEN

Hvad er kravene for at blive
 Kangoo Jumps® instruktør?
  • Minimum 1 års trænings erfaring med egen træning på et hold fx. erfaring med Aerobic/Step/Stram op/ Les Mills/Fitness/Jumping Fitness®/ undervisning.
  • Gyldig certifikation i sports / fitness / aerobics fx. fra DGI eller fra andre fitness institutioner

Som Kangoo Jumps® fitness programs instruktør er det vigtigt at udføre øvelserne korrekt, og stærke kommunikationsevner er en fordel.

  • 
Din primære opgave som Kangoo Jumps®insruktør er at gøre træningen sjov samt motiverer holdet til at komme igen.
  • Som Kangoo Jumps® instruktør er du nødt til at sørge for, at hver elev udfører øvelserne korrekt så de er udfordrende, men ikke for tunge. Fejl skal kunne blive opdaget og korrigeret med det samme.
Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsen tager to intensive dage. Fx. en weekend Lørdag, Søndag mellem kl. 9:00 og 17:00.

Hvad kan jeg forvente af uddannelsen?

Uddannelsen afholdes over to dage – 8 timer hver dag.
Der vil være en blanding af praksis og teori. Dog vil den praktiske del fylde lidt mere end den teoretiske. På første kursusdag er der gennemgang af alle basistrinnende, og på anden dag, vil alle skulle op foran de andre deltagere, og undervise i små sekvenser. Uddannelsen skal beståes. Hvis man ikke består, skal man ikke på kursus igen, men sende en video ind hvori man viser de ting man har fået afvide man skal arbejde med. Kangoo Jumps® traineren vil efterfølgende gennemse videoen, og vurdere om denne kan godkendes. Sker dette, kan man kalde sig Kangoo Jumps® fitness instruktør.

Kangoo Jumps® har flere fitness programmer?

Ja, Kangoo Power™, Kangoo Dance™, Kangoo Kick & Punch™, Kangoo Bootcamp™, Kangoo Discovery™ (kids). Lige nu vi underviser kun Kangoo Power™ i Denmark.

Hvad er mine kvalifikationer efter uddannelsen?

Med en vellykket afslutning af kurset vil du modtage dit Kangoo Jumps® fitness prg. attendence diplom, bagefter 1-2 uger senere din international certificat, og du har ret til at udøve Kangoo Jumps®  programmer verden over.

Hvad koster uddannelsen?

Uddannelsen koster 2900kr
inkl. moms

Hvad koster støvlerne ?

Som Kangoo Jumps® instruktør du altid har 10% rabat på alle KJ produkter, og hvis dine kunder køber støvler gennem dig, vi giver mellem 180-200 kr instruktør bonus til dig 🙂 

Har jeg brug for at købe et bestemt antal af støvler efter uddannelsen?

Du er ikke forpligtet efter uddannelsen til at købe et vist antal støvler. Men det er vigtigt at påpege, at man som Kangoo Jumps® instruktør er forpligtet til udelukkende at udøve Kangoo Jumps® på de specielt fremstillede Kangoo Jumps® originale støvler, og derfor ikke må bruge andre modeller. Man skal som fitnesscenter eller forening have en license agreement for at kunne købe støvler hjem.

Hvilke muligheder har jeg efter uddannelsen?

Du kan efter uddannelsen få et Kangoo Jumps® hold i samarbejde med et fitness center, eller gymnastikforening.

Hvad skal jeg medbringe(instruktør uddannelse)?

Tidligere erfaringer med hold træninger er helt sikkert en fordel. Dette betyder især at kunne cueing og tælle takter i musikken. Desuden er det en fordel at kunne lede en gruppe. Du skal være atletisk, fordi de to dage er meget fysisk krævende. Hurtig tænkning er fordelagtigt, fordi du på kort tid, får meget viden præsenteret.

Husk 4-5 tyk bomuld sokker, sports bh med god support, vand, håndklade.

Er et førstehjælps kursus nødvendig?

Efter vores opfattelse, ja, men det er ikke obligatorisk.

Hvor finder uddannelsen sted?

Rundforbihallen, København

Egebækvej 111, 2850 Nærum

 

Jeg er endnu ikke fyldt 18 år, kan jeg stadig tage uddannelsen?

Ja, det kan du. Det kræver blot at du medbringer en underskrevet seddel fra dine forældre med deres tillladelse til at du deltager på kurset.

Hvilket sprog bliver man undervist på, på uddannelsen?

Der er kun 1 Kangoo Jumps® mester træner i Denmark, og hun underviser på engelsk, men taler rigtig god dansk. No worries 😉

Hvor kreativ skal jeg være når jeg underviser Kangoo Jumps®?

Hvis du følger den korrekt gennemførelse af trinene kan du arbejde med Kangoo Jumps® meget kreativt, og der er ingen grænser!