Kangoo Power™

Er en eksplosiv, høj motiverende program specielt udviklet til at udfordre hele kroppen ved at bygge stærkere muskler og cardio respiratorisk udholdenhed på samme tid. Hver bevægelse i Kangoo Power™ har fokus på kerne stabilitet og sikrer en balanceret workout som vil udfordre selv den stærkeste deltager. De grundlæggende bevægelser er nemme at følge og kan udføres med trinvis voksende kompleksitet og intensitet. Kangoo Power™ programmet er egnet til en bred vifte af deltagere, uanset deres fitness niveau fra ny begyndere til atleter. Det specielle ved Kangoo Power™ programmet er dens brug af eksplosiv plyometrik teknikker som vil udfordre deltageren til at maksimere deres ydede indsats, alt imens den forhindrer skadelig indvirkning på ledderne.

Kangoo Dance™

Let’s Dance!

Er en sikker, energisk, sjov og motiverende aerobic program udviklet på musik, og er egnet til alle alder og fitness niveauer. Det er en funktionelt program hvor deltagerne lærer effektive hoppe tekniker til forbedret nydelse og samtidig forhindrer led-skade på grund af bio-mekanisk stress.

Sammenlignet med andre fitness programmer udført I grupper, giver Kangoo Dance™ flest fordele fordi Kangoo Jumps hoppeskoen virker støddæmpende ved at reducere impaktet. Kangoo Jumps® hoppeskoen giver følelsen man kender fra trampolinens vægtløshed, som ikke kun øge sjov effekten, men samtidigt mindsker led stressen hvilket ikke findes I andre traditionelle aerobic aktiviteter udført I kondisko.

Glem alt om andre aerobic programmer med højt impact bevægelse som kan beskadige og krukke dine led og alt i fitness navnet. Gør alle dine favoritte dance moves med Kangoo Jumps hoppesko og opdag ”the wonders of rebounding”!

Kangoo Kick & Punch™

Kick & Punch

Danmarks favorit Kangoo Jumps ™ fitness program!

Kangoo Bootcamp™

Er en militær stil, aktivitet baseret træningsprogram for grupper fitness instruktører og personlige trænere. Den kan organiseres for en, to eller tyve personer og kan udøves både indendørs og ud i naturen. Det kan desuden udføres således at deltagere med forskellige fitness baggrund kan være med og få mest ud af programmet.

Intervaller med løb og/eller drill stil aerobic aktiviteter, spækket med kondition øvelser udgør kernen af denne træning. Denne form for træning forbedrer muskelstyrken og udholdenheden da det forbedrer cardio-respiratorisk fitness. Det kan være et værdifuldt cross træningsredskab som forbedrer fitness niveauet eftersom det reducerer antallet af skade og forbedrer motion overholdelse ved at reducere kedsomheden.

Afhængig af deltagernes fitness niveau og terræn udfordringer, plyometric aktiviteter kan tilføjes programmet som ekstra udfordringer. Som regel er Kangoo Bootcamp™ programmet udført udendørs, derfor skal der tages hensyn til vejret og temperaturen i hvert session. Dette kan ses som en fordel for instruktøren som kan variere hvert eneste session og derfor reducere kedsomheden.

Til forskel for Kangoo Power™ og Kangoo Dance™, kræver Kangoo BootCamp™ programmet ikke musik koordinering og heller ikke gymnastik lokale, eftersom sessionerne bliver udført udendørs. Som en ekstra plus, er Kangoo BootCamp™ en rigtig god reklame redskab. 

Kangoo Discovery™

Programmet er blevet udviklet specielt til unge over 5 år. Sessionerne er bygget med fokus på coordination, udholdenhed, god krop posture og selv-image. Programmet hjælper med at forebygge barn fedme og bekæmpe stressen som børnene udsættes for i dag. Med Kangoo Jumps™ støvler kan børnene vende den negative energi til postiv energi i en sjov og opmuntrende træning som udfordrer både kroppen og hjernen i den mest interaktive og innovative måde.

Kangoo Discovery™ er en nemt, basisk program for skoler og fitness organisationer som udfordrer børnenes kreativitet ved at inkludere sjove spil og øvelse som holder klassen højt motiveret fra start til slut. Programmet egnes for fitness instruktører, idrætslærer og alle som har med idræt for børn at gøre.

Specielt for fitness organisationer, Kangoo Discovery™ kan tilpasses med enkelte koreografier, som vil hjælpe de unge i deres udvikling til aktive voksen fitness udøvere. 

.