De største fordele ved at bruge Kangoo Jumps ® støvler

  • De reducerer stødbelastningen på leddene.      (Helt op til 80% mindre slagkraft ved jogging)
  • Fremmer hurtig fedforbrænding (op til 700-800 kcal pr time)
  • Letter vægttab og strammer dine lår og bagdel op
  • Forbedrer dit hjerte-kar-systemets kapacitet.  Fremelsker en følelse af eufori, når de anvendes.

 

Vægttab & stofskifte

Kangoo Jumps® støvler er en af de mest effektive måder at tabe sig og forme kroppen på. Kangoo Jumps® støvlerne toner og former hurtigt og naturligt kroppen, og universitets undersøgelser har vist at der bliver brændt flere kalorier af ved regelmæssig træning end ved træning med helt almindelige sportssko. Med regelmæssig brug af Kangoo Jumps® støvler afbalancere du stofskiftet der resulterer i flere brændte kalorier i løbet af hver træning. Desuden vil dit hvile stofskifte også blive mere effektivt og brænde flere kalorier af, længe efter dit træningspas er færdigt.

Videnskabelige undersøgelser viser, at du forbrænder omkring 25 % flere kalorier med Kangoo Jumps® sammenlignet med de samme øvelser lavet med normale sko.

 

De fysiske fordele

Uanset om du bruger dem til jogging eller aerobic træning, øger Kangoo Jumps® dramatisk vægttabet og udvikler hurtigt muskler der toner og former kroppen, samtidig med at det har en balancerende virkning på stofskiftet. De har vist sig som effektiv forbedring af kropsholdning, vejrtrækning, hudens elasticitet og kan faktisk langsomt nedsætte cellenedbrydningen i aldringsprocessen. Kangoo Jumps® træning er en af de mest effektive og sjove måder at tabe sig på og forme kroppen.  

Athletiske fordele

Der er mange athletiske fordele ved at bruge Kangoo Jumps® støvler, fordele som ingen anden sport sko kan tilbyde. Med deres patenterede stødabsorberende (80 % mindre stress på knæene for ex. når du løber) beskyttelsessystem tilbyder de brugerenen mindsket risiko for skader og beskytter kroppens led og knogler, mens de samtidig styrke rygsøjlen, lindre smerter og medvirken til reparation af vævet. Mange fysioterapeuter og læger anerkender deres succes i en hurtigere restitution efter skader. Kangoo Jumps® støvler er verdens mest stødabsorberende sko, og giver en sikker og sjov måde at forbedre det kardiovaskulære, muskulaturen og skelettet.

Kangoo Jumps® bekæmper stress

Kangoo Jumps® fremkalder eufori og frigiver endorfiner på et meget højere niveau end andre former for motion. Efterlader brugeren forfrisket, styrket og opstemt efter bare 1 session.

Kangoo Jumps® rebound sko er uden tvivl fremtiden inden for fitness. Ikke kun giver de en enorm vifte af ydelser for en persons sundhed, krop og fysiske udseende på en sikker og sjov måde men de psykologiske fordele er også enorme. Kangoo Jumps® hjælper med til at lette stress og spændinger, bekæmper depression og angst, de øger energien og mindsker træthed og hjælper med til at give en dybere afslapning og forbedret søvn.